Wij houden wel van een uitdaging!

Software is onze passie, ons team heeft jarenlange ervaring in de software ontwikkel wereld. Heeft u te maken met een zakelijk probleem dat kan worden opgelost door middel van een technische oplossing, dan zijn wij uw partner!

Samen met u definieren wij uw probleem en creëren wij een passende software oplossing.

We identificeren, ontwerpen en ontwikkelen een passende software oplossing om uw productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid te maximaliseren. We staan te popelen om naar uw ideeën te luisteren, onze software-oplossingen profiteren volledig van cloud-technologieën; prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid zijn deel van ons DNA.

Nu we het over software-oplossingen hebben, Transceptor Technology is de trotse maker van SiriDB en Oversight. Twee fantastische software-oplossingen die gebouwd zijn met onze diepgaande kennis van het ontwerpen en bouwen van schaalbare en high-available cloud-oplossingen.

Your Next Gen Time Series Database

SiriDB, onze time series database creëert razendsnelle indexen over tijd voor elke meting. Metingen zijn overal om ons heen, neem bijvoorbeeld; financiële transacties, temperatuur of de doorvoercapaciteit.

SiriDB stelt u in staat om snel de meetgegevens te analyseren en in een grafiek te plaatsen. Dit geeft u inzicht in trends, afwijkingen, piekgebruik, etc.

Gebouwd als een cloud oplossing, SiriDB is in staat grote volumes data, on the fly te schalen en garandeerd geen downtime door middel van ons robuuste cluster mechanisme.

Insights via Oversight

Oversight is een IT infrastructuur monitoring systeem.

De naam zegt het al, met Oversight bieden we overzicht in uw IT-infrastructuur. Het systeem controleert alles wat met IT te maken heeft en helpt u de risico's en trends te volgen die de efficiëntie van uw organisatie verbeteren.

Oversight monitoord op dit moment IT omgevingen in:

  • accountancy
  • educatie
  • gezondheidzorg
  • logistiek